Poptávka

Investiční byty Brno – zprostředkování koupě

Investiční byty Brno – zprostředkování koupě
Investiční byty pro vás
Chcete investovat do nemovitostí? Vybrali jste si pro své investice Brno? A je váš záměr směřován spíše k nákupu bytů? Pak jste na správném místě. Investiční byty Brno.

Investice do bytů je velmi výhodná, zvláště díky příjmům plynoucím z nájmů. Proto lidé hledají investiční byty stále častěji. Chcete koupit byt v Brně? Pak jste na správném místě. Pro zájemce o investování do bytů v Brně mám nejen soupis rad a informací, ale na tomto webu najdete i konkrétní investiční nemovitosti v Brně.

Přestože se očekával již nějakou dobu pokles výhodnosti tohoto způsobu investování, a to nejen s ohledem na stále rostoucí ceny nemovitostí v Brně, ale v podstatě v rámci celé ČR, pak opak je pravdou. I v dnešní době registruji velký zájem mých klientů s cílem koupit investiční byty v Brně, aby maximalizovali své volné finanční prostředky a měli bezpečně a dlouhodobě uložená aktiva.

Vyhledám pro vás investiční byty v Brně podle přání. Ať už dle lokality, velikosti apod. Mám kontakty na majitele nomovitostí, kteří chtějí své budovy prodat. Pokud nenajdete v nabídce bytů níže vhodný a odpovídající investiční byt, pak mě kontaktujte. Zjistím od vás konkrétní požadavky a vhodný investiční byt vám u svých kontaktů zprostředkuji.

Aktuální nabídka investičních bytů v Brně

Všechny nabídky

Proč si vybrat pro vaše investiční záměry právě mě?

JUDr. Soňa Husáková – realitní makléřka pro klienty z Brna
JUDr. Soňa Husáková – realitní makléřka pro klienty z Brna

Diskrétnost: vaše investiční záměry, vaše finanční portfolio jsou u mě jako pod zámkem. Diskrétnost chápu jako nedílnou součást investování. Stejně tak ctím spolehlivost ve všech ohledech, protože ta je základem vaší důvěry v mou osobu. K tomu dávám plné nasazení své dlouholeté odbornosti na poli realit, investování, a především právního servisu, který dokážu jako studovaný právník zajistit.  

Pokud si zvolíte za zprostředkovatele investování do bytů právě mě, pak vám garantuji plnou spokojenost, zajištění v nejkratším možném čase, a především korektní jednání. Svůj servis stavím na komplexnosti.

Mimo jiné poskytuji investiční servis i pro zahraniční klientelu. Mám mezinárodní certifikáty CAE (Advanced English) a ILEC (právní angličtina).

Kde v Brně koupit investiční byty?

Velmi lukrativní investiční byty v Brně stojí samozřejmě v jeho centru a jemu nejbližších městských částech. Přestože může být jejich cena při nákupu poněkud vyšší, z dlouhodobého hlediska (třeba několika desítek let) mohou díky své lokalitě nabízet velmi dobré zhodnocení investic a nejenom pokrýt, ale dokonce překonat inflaci. Nicméně se lze setkat s tím, že tyto byty mohou být zatíženy svým stářím, a tedy nižší třídou na průkazu energetické náročnosti budovy.

Mnohem lépe na tom jsou novější a modernější nemovitosti, které bývají zpravidla energeticky úsporné a velmi dobře zateplené. Avšak proto, že investiční byty nestojí v samém centru Brna, tak někdy může být složitější a časově náročnější je pronajímat.

Samozřejmě není situace vždy černo-bílá a záleží na konkrétním případu. Ráda vám s výběrem a koupí investičního bytu v Brně pomůžu tak, abyste byli maximálně spokojeni, přičemž využiji svých dlouholetých zkušeností jako realitní makléřka a vystudovaná právnička.

Co jsou investiční byty?

Investiční byty jsou nemovitosti, které jsou zakoupeny s úmyslem dosáhnout finančního zisku investováním do nájmu nebo budoucího navazujícího prodeje. Investoři kupují tyto byty s cílem získat pasivní příjem z nájemného nebo zisk z prodeje, když tržní hodnota nemovitosti vzroste.

Investiční byty mohou být různých typů, jako jsou byty v bytových domech, apartmány, garsoniéry nebo dokonce celé domy rozdělené na jednotlivé byty. Investoři mohou pořídit tyto nemovitosti buď nové, přímo od developera, nebo již existující nemovitosti na sekundárním trhu.

Investiční byty jsou oblíbenou formou investice, protože nabízejí možnost diverzifikace portfolia, generování stabilního příjmu a potenciál růstu hodnoty nemovitosti v čase. Při investování do těchto bytů je důležité provést pečlivou analýzu trhu, resp. vyhodnotit výši pronájmu nebo prodejní potenciál, a také brát v úvahu všechny související náklady a právní aspekty spojené s vlastnictvím investičního bytu.

Pro více informací o možnostech pořízení investičního bytu v Brně jsem vám k dispozici:

+420 605 257 346
sona@sonahusakova.cz

 ----------------

Tematická specifikace obsahu článku: investiční byty Brno, jak investovat do nemovitostí, investiční nemovitosti Brno, investiční nemovitosti, koupit byt Brno, prodej byty Brno.