Poptávka

Realitní právník

Realitní právník
Hledáte zkušeného realitního právníka, který vám pomůže v dvou hlavních směrech při koupi nebo prodeji nemovitosti? Řeč je o expertním právním poradenství pro oblast realit a zároveň o dlouholetých zkušenostech z oblasti poskytování realitních služeb. V mé osobě najdete dokonalé spojení obou hlavních složek, které vám zajistí rychlé a hlavně bezproblémové řešení vašich požadavků.

Zprostředkuji vám prodej nebo nákup nemovitosti v lokalitě Brno a okolí s veškerým právním servisem vycházejícím z mého právního vzdělání a dřívějšího pracovního působení na katastrálním úřadu.

Jako realitní právník vám ráda obstarám nejen právní servis. Využijte mé služby na maximum. Přestože mám právní vzdělání, působím taktéž jako hypoteční i investiční poradce, proto vám zprostředkuji kompletní servis, včetně zajištění smluv, katastrálních přepisů i zainvestování výhodným úvěrem. V dnešní době již netřeba vysvětlovat jasný fakt, že právní vzdělání u realitního makléře je tím nejlepším předpokladem k úspěšnému a bezproblémovému pořízení/prodeji vaší nemovitosti.

Proč si zvolit na službu „realitní právník“ právě mě?

JUDr. Soňa Husáková – realitní právník
JUDr. Soňa Husáková – realitní právník

Studium na právnické fakultě Masarykovy univerzity v Brně jsem ukončila s akademickým titulem JUDr. Jako právník jsem pracovala u různých zaměstnavatelů, podstatné však je v případě poskytované služby „realitní právník“ zmínit, že jsem pracovala jako právník na Katastru nemovitostí Brno - město, kde jsem měla odpovědnost za povolování vkladů. Kontrolovala a posuzovala jsem správnost podaných návrhů na vklad a vkladových listin (kupní smlouvy). Rukama mi prošly stovky různých smluv, na základě kterých se do katastru zapisovaly změny vlastnictví, vklady a výmazy zástavních práv nebo zápis jiných práv. Díky tomu znám do detailu celý administrativní proces na katastru nemovitostí, stejně tak jsem měla možnost pročíst a řešit jsem smluv a setkala se s různými realitními transakcemi. Znám nejčastější ustanovení smluv a vím, jak se která životní situace řeší po právní stránce. Právě proto si troufám tvrdit, že služba „realitní právník“ v mém podání má ty nejlepší předpoklady jak po stránce odbornosti, tak i zkušeností.

Pro klienty má mé právní vzdělání a praxe velkou přidanou hodnotu. U nemovitosti ihned vím, kde a jak si zajistit potřebné informace. Jako zkušený realitní právník vím, na co upozornit prodávající či kupující. Mimo jistoty klienta, že je o něj maximálně postaráno je další výhodou spolupráce se mnou, že ušetří hodně času a nemalé finanční prostředky, jelikož nemusím všechny právní otázky a akty konzultovat s najatým autonomním realitním právníkem nebo advokátem, jak to běžně bývá v častých případech, kdy realitní makléř nemá potřebné právní vzdělání (... a za právní vzdělání rozhodně nepovažujte to, že realitní makléř si stáhne obecný vzor kupní smlouvy nemovitosti na internetu, což už je pro klienta riziko).

Díky svým zkušenostem umím s velkou přesností dopředu odhadnout průběh realitní transakce a časový harmonogram. Obratem klientovi vysvětlím všechny související a navazující kroky. 

Na celý realitní obchod se dívám v širších souvislostech a pečuji o klienta z hlediska právní bezpečnosti. Při prodeji nebo nákupu nemovitosti vedu bezpečně klienta krok za krokem k požadovanému cíli.

Pokud máte zájem o službu "realitní právník", pak mě prosím neváhejte kontaktovat.