Poptávka

Pronájem garáže Brno

Pronájem garáže Brno
Zprostředkování pronájmu garáže v Brně
Zprostředkuji vám pronájem garáže v lokalitě Brno a okolí. Jako realitní makléřka jsem v kontaktu s klienty, kteří na pronájem své garáže hledají zájemce. Máte-li zájem o službu „pronájem garáže Brno“, pak mě kdykoliv kontaktujte.

Poptávka po volných garážích a garážových stáních v Brně se stále zvyšuje, a to především ve spojitosti se zavedením parkovacích zón v jednotlivých brněnských městských částech. Registruji enormní zájem lidí koupit nebo alespoň dlouhodobě pronajmout garáž v blízkosti jejich bydliště.  Proto jsem se rozhodla, že pomohu spojit své klienty, kteří mohou nabídnout svou garáž, se zájemci o jejich pronájem.

Největší zájem je o:

  • Pronájem garáže Brno Husovice.
  • Pronájem garáže Brno Řečkovice.
  • Pronájem garáže Brno Bystrc.
  • Pronájem garáže Brno Líšeň.
  • Pronájem garáže Brno Královo Pole.
  • Pronájem garáže Brno Bohunice.

Získat pronájem parkovacího místa v centru Brna je téměř nemožné, přesto i takové pronájmy se mi zadařily v posledních 2 letech uskutečnit, nicméně se jedná o velmi nákladný pronájem, na což se musíte připravit. Každý zájemce, který si chce pronajmout garáž v Brně, se musí připravit na to, že sehnat volnou garáž ve vybrané brněnské lokalitě trvvá několik týdnů - měsíců (podle lokality).

Proč je lepší pronájem garáže než její vlastnění?

Pronájem garáže má několik výhod oproti jejímu vlastnictví. Jsou lidé, kteří preferují před nákupem garáže spíše její vlastnictví. A mají k tomu své důvody.  

Pronájem garáže představuje nižší počáteční investici než její vlastnictví. Nemusíte platit vysokou částku za samotný nákup garáže a s ním spojené náklady, jako jsou daně a údržba.

Pronájem garáže vám poskytuje větší flexibilitu. Můžete snadněji změnit lokalitu, pokud se přestěhujete, a nemusíte se starat o prodej nebo pronájem garáže, kterou vlastníte. Pokud už vám nevyhovuje např. velikost garáže, získali jste nabídku pronájmu garáže za výhodnějších podmínek, nebo chcete přejít na jiný typ parkování, můžete jednoduše zrušit pronájem stávající garáže.

Vlastnictví garáže zahrnuje různé závazky, jako je údržba, opravy a placení daní. Při pronájmu garáže většinu těchto starostí přenášíte na majitele garáže.

Vlastnictví garáže nese i rizika spojená možností poškození nemovitosti, které nese její majitel, nikoliv vy, jako nájemce.

Pokud garáž nekupujete (garáže v Brně a okolí k prodeji jsou velmi nedostatkovým zbožím), pak pronájem garáže poskytuje větší volbu místa, které vám vyhovuje, a za podmínek, které si domluvíte s pronajimatelem. V případě nákupu garáže musíte vybírat z malého množství volných nemovitostí a tudíž i respektovat cenu a další podmínky prodeje.

Jak probíhá zprostředkování pronájmu garážového stání?

  1. Prvotní kontakt (stačí telefonicky), zjištění požadavků klienta ohledně pronájmu garáže.
  2. Zkontaktuji majitele garáže a prostředkuji objekt k prohlídce. Pokud ve své aktuální databázi kontaktů nenajdu pronajimatele ve vámi požadované lokalitě, pak nastupuje proces aktivní akvizice, kdy v průběhu cca. jednoho měsíce osobně dohledávám objekty, které odpovídají vašim požadavkům.
  3. Sdělení podmínek pronájmu garáže (měsíční taxa, délka pronájmu, další podmínky dohody).
  4. Formální uzavření dohody o pronájmu garáže (smlouvy o pronájmu).

V případě jakéhokoliv dotazu ohledně služby „pronájem garáže Brno“ jsem vám k dispozici. Stačí mě kontaktovat mailem nebo telefonicky. Okamžitě se budu věnovat vašemu požadavku.

 

-------------------

Tematická specifikace obsahu stránky: pronájem garáže Brno, zprostředkování garáže Brno, pronájem garáží Brno, pronájem parkovacího místa Brno, garáž k pronájmu Brno.